Residencia per animals

Instal·lacions i serveis

 

Dins de les instal·lacions de Mascotes Costa Brava hi ha una residència canina i felina per poder allotjar animals de diferents races i edats.

La residència està dissenyada a 2 edificis independents, amb un total de 34 habitacions individuals. Cada habitació disposa d´una zona interna adaptada perquè els animals puguin descansar tranquil·lament aïllats de l´exterior, amb subministrament continu d´aigua d´osmosi i d´una zona externa amb part d´aquesta coberta del sol.

A banda, tots els animals es treuen diàriament als parcs exteriors amb piscina perquè puguin estar en contacte amb altres animals i per poder refrescar-se a la piscina.

Imatge de gossos feliços

 

Cada animal és tractat amb el major afecte i cura per part dels encarregats de la residència, tenint la possibilitat de poder fer modificacions de conductes i socialitzacions en animals que ho necessiten.

El fet de disposar a les nostres instal·lacions de clínica veterinària, ens permet que en cas que algun animal hagi de prendre algun medicació específic o que hagi de ser intervingut amb urgència, pugui realitzar-se a les mateixes instal·lacions sense necessitat de desplaçaments i pèrdues de temps.

Per als nostres residents felins, disposem d'habitacions especials internes separades de les canines per a més tranquil·litat, disposant també d'una zona interna i externa.

Les nostres intal·lacions

Mascotas Costa Brava

En línia

Mascotas Costa Brava

Benvinguts a Mascotes Costa Brava!
Deixeu el vostre missatge i us respondrem el més aviat possible. Gràcies!

23:42